• Over Angeline

Over Angeline


In 2008 kwam ik in aanraking met de Traditionele Chinese Geneeswijze.
Na een jaar Basis Vakopleiding was het duidelijk voor mij dat ik hierin verder wilde. Mijn fascinatie werd mijn passie en ik besloot me verder te verdiepen in acupunctuur.

Na vier jaar studie behaalde ik in 2012 mijn diploma in Klassieke Acupunctuur bij de Academie voor Chinese Geneeswijze Qing-Bai. Met name mens en emoties spelen een belangrijke rol voor mij en de holistische kijk op ziektebeelden.

De natuur en de cirkel van het leven zijn altijd belangrijke aspecten in mijn leven geweest. Het zelfhelend vermogen van het lichaam en de geest.  

Vragen zoals, wat betekent lief zijn voor jezelf, waarvan heb je teveel of juist te weinig, wat ervaar je in stilte, wat betekent luisteren naar je lichaam en wat vertelt het je, spelen een belangrijke rol. Kijk daarbij eens simpelweg naar de natuur. Warmte, koude, vochtigheid en droogte. De kleuren en de geuren. De veranderingen.

Wat gebeurt er met de seizoenen. Wat gebeurt er in de natuur en het leven als er ergens teveel is of dat er juist te weinig van is.  

Kijk eens naar hoe zich dat manifesteert in je eigen leven en in je lichaam en geest.